Vad våra kunder säger

"Jag utför min egen bokföring och årsbokslutet skrämde mig lite, tills jag hittade er. Er tjänst är sanslöst bra!"

Jens Ljungcrantz IT-konsult Jens Ljungcrantz AB

"Varmt rekommenderar jag Årsredovisning Online. Bra support, trevligt bemötande, bra förklarad, prisvärt, snabbt och enkelt!"

Hanna Lundqvist Ägare och redovisningskonsult Credeb consulting

"Klara och tydliga instruktioner för upprättande & elektronisk inlämning av årsredovisning och deklaration. Enorm tidsbesparing!"

Klas Berthelsson Grundare Klas Berthelsson Konsult AB

"Wow! Jag har arbetat som Auktoriserad redovisningskonsult i 20 år, träffat på många olika typer av kunder och använt flera olika program för ÅR och inkomstdeklaration. Det här är SUPERBRA för små och enkla bolag - jag som brinner för digitalisering och förenkling i alla led blev mycket positivt överraskad."

Maria Giannourakis Partner Nikomeli AB

"Ville bara tacka för en sjukt bra tjänst ni skapat!! Även som erfaren ekonom kan man vara lite ovan vid allt administrativt om man inte suttit med det hands-on tidigare. Även om man vet hur det fungerar rent teoretiskt blir man osäker. Tjänsten var superenkel att använda och mailen som kom med lite "komihåg" och "hardutänktpå" fick mig att känna mig trygg."

Linda Canive Founder 20Nitton AB

"Måste faktiskt säga att jag är väldigt imponerad av er tjänst. Det var mitt första försök på bokslut i egen firma och det gick hur smidigt som helst. Eftersom jag ändå var lite osäker tog jag hjälp av en bekant som är ekonomichef och även hon var helt tagen av hur enkelt detta funkar! Ni har fått en trogen kund!"

Mikael Langbråten Ägare Öresunds Affärskonsult AB

"Tack för denna fantastiska tjänst som gör livet lite enklare för sådana ekonomiskt inkompetenta personer som jag."

Fredrik Westmark Northshine AB

"Vilken fantastisk tjänst! Helt plötsligt blev bokslutet "a walk in the park". Tydliga instruktioner, enkelt upplagt, dessutom lärorikt. På köpet får man även hjälp med dom första verifikationerna på nästa bokföringsår. Stor Tack!"

Anders Blom Hodells Dryck AB

"Älskar programmet! Tack för en TOPPENPRODUKT med GOD support."

Rodika Klinge AB R&A Klinge

"Det här var den bästa tjänst jag använt! Det har ni gjort riktigt bra. Fantastiskt pedagogiskt och enkelt. Jag kommer rekommendera er sida till alla jag känner."

Janina Lind Engebe AB

"Tänkte bara passa på och tacka för en mycket bra produkt. Det funkade jättebra att köra alla stegen och det var helt suveränt med hjälpen/tipsen som dök upp. Så tack ännu en gång för ett riktigt bra program till rätt pris dessutom."

Hasse Ohlsson Hbf Service AB

"Det är verkligen roligt att se hur tjänsten bara blir bättre och bättre för varje år! Den har alltid varit otroligt logisk och smidig och ändå lyckas ni få den märkbart smidigare varje år. Gränssnittet in mot Bolagsverket gör det ju fantastiskt smidigt!"

Peter Masuch Julin Prime AB

"Jag har nu gjort två stycken årsredovisningar i Årsredovisning Online och vill bara säga att jag är riktigt imponerad av hur ni lyckats att göra något så invecklat som att göra en årsredovisning så lätt att göra i ert program. Värt varenda krona! Tack!"

John Glimmerdahl Glimmerviken AB

"Enkelt och med supersupport, tack!"

Jeanette

"Tjänsten är lätt att använda, prisvärd och klockren. TACK!"

Thomas Brodin Medovum AB

"Galet bra tjänst! Gör livet bra mycket lättare. TACK!"

Sverker ”Kecke” Lundh Vi Hörs Ljudteknik AB

"Genialt! Ännu enklare i år än tidigare med överföringen till Bolagsverket!"

Henrik Åberg Viggeby Ortopedi & Akademi AB

"Det var väl det enklaste, snabbaste, klaraste och bästa årsredovisningsprogram jag någonsin arbetat i (och det är några stycken) :) !!!! Stor eloge till er!!!! Kommer varmt att rekommendera. "

Maria Öhrman-Liljeberg Öhrman Ekonomi HB

"Som alltid, er service är ett under i enkelhet för en ofta frustrerande process! Återkommer med säkerhet nästa år. Tills dess ..."

Johan Sörensson The Broker Coffee Roastery AB

"Bara älskar hur tjänsten blivit bättre för varje år! Tack!!!"

Tina tinaw produktion ab

"Har använt tjänsten nu i flera år och är imponerad över hur bra den är samt hur ni fortsätter att utveckla den, med stämmoprotokoll, deklaration, osv. Bra jobbat, fortsätt med det! :)"

Conor Foley CMF Invecta AB

"Tack för en lättanvänd och smidig tjänst! Det fungerade perfekt både med årsredovisning, deklaration och protokoll."

Anna Emås Finance Matters Sverige AB

"Vill bara tacka för en superbra tjänst! Så snygg och enkel att använda. Jag kommer verkligen att rekommendera den till andra."

Therese Robert Ericsson Consulting AB

"Vill bara säga tack för en fantastisk tjänst! Via den fick jag också möjlighet att förstå hur allt hänger ihop på ett bättre sätt. Pedagogiskt upplägg och har man gjort lite fel så är det lätt att hitta med vägledningen. Tack och grattis till en fantastisk produkt!"

Carina Guerreiro Gbg Omtanke AB

"Det funkar väldigt bra, min avsikt var att prova och se om detta är en program som jag kan rekommendera för andra, och det är det. Väldigt bra program, jag kommer att rekommendera det för andra småföretagare."

Rima Allou The Meating BBQ

"Andra årets redovisning nu och premiär för digitalt till Bolagsverket. Suverän tjänst ni skapat; "Seamless transactions" på business lingo!"

Johan Elvander Johan Elvander Consulting AB

"Fantastisk smidig tjänst! Tack för ett pedagogiskt upplägg och tydligt flöde som underlättade helt enormt!"

Sverker Nordlund Erendos data Aktiebolag

"Oj, nu blev det ju plötsligt kul att upprätta bokslut och deklaration då ni har gjort det så fantastiskt enkelt 🙌"

Sune Vestman KOMPEDIA AKTIEBOLAG

"Väldigt bra tjänst helt enkelt! På ett smidigt och enkelt sätt skapade jag min första årsredovisning och nästa år blir det förstås ännu lättare. Bra kundservice också!"

Göran Lindholm Biddler AB

"Jag är verkligen imponerad av er tjänst. Som redovisningskonsult tycker jag den är lättanvänd och pedagogisk. Och e-signeringen är suverän!"

Henrik Lagerberg Grett Redovisning AB

"Tack för en otroligt professionell tjänst! jag kommer att rekommendera Er till alla jag känner."

Peter Wiklund PW Property AB

"Tjänsten blir bara bättre och bättre, hatten av, en grym tjänst för småbolag!"

Daniel Isklint Isklint Consulting AB

"Trots att man inte är någon bokföringsnörd med god erfarenhet av årsredovisningar utan bara gör sin egen årsredovisning en gång om året, så går det oförskämt lätt med Årsredovisning Online. Har man bara rättat sin bokföring och exporterar den på SIE-fil så stämmer allt på första försöket."

Börje Björkheim Börje Björkheim AB

"I did sign, but thank you for the reminder! I just want to say that I LOVE your service. It's a fabulous example of what technology can do to make life easier. Everything from the website, to the user interface, to the way one is just walked through each step...it's perfect! And impressive! What usually took me 1-2 days to do was now completed in just over 1 hour. Thank you!!! Please excuse me that I write in English, but I just can't express my gratitude sufficiently well in my poor Swedish :-)"

Julia Julia Mills AB

"Det här kan vara det bästa som hänt mig som nystartad företagare. Det var så enkelt att förstå allt, och utbildade mig. Supernöjd, och ska definitivt använda denna tjänst även i framtiden!"

Sebastian Arenram Studio Arenram AB

"Vill också bara passa på att tacka för ett superbra program och väldigt bra support! Tycker det fungerar kanon!!"

Carina Blixt Håkan Blixt Ensemble AB

"Väldigt bra tjänst ni har gjort! Det sparar mycket tid!"

Stefan Svensson Teklanova AB

"Jag är just färdig med min årsredovisning. Tjänsten var lätt att att använda, bra "dialogrutor" med hjälp. Tjänsten kan jag varmt rekommendera!"

Patrick Jacobsen Fåglasång AB

"Tack, smidigare än så här kan det knappast bli. Produkten är jättebra och ni förtjänar berömmet. Det är bara bra om fler vågar pröva i stället för att upprätta ÅR i excel- eller Worddokument som jag har gjort i många år"

Monica Skogman Chazalle AB, ENDIVE AB

"Har just lämnat in ÅR och INK2, digitalt. Så väldigt nöjd! Använder gärna tjänsten igen, eftersom mitt program inte har möjlighet att lämna in digital årsredovisning. Och så fick jag deklarationen på köpet!"

Kirsi Rönnlycke K Rönnlycke Redovisning AB

"JAG ÄLSKAR DEN HÄR TJÄNSTEN! TACK FÖR ATT NI FINNS!!!!"

Lena Backström

"Förbluffande bra tjänst. Kanon med nya kopplingen till Bolagsverket!"

Martin Wall Vinonista AB

"Er tjänst är helt enorm! Så tacksam för att ni lägger så mycket energi på detaljerna i denna tjänst."

Viktor Jarnheimer Proxify AB

"Hej! Har bytt till ert program i år från annan leverantör. Är så nöjd! Lättjobbat program för oss som inte är datanördar..."

Ingrid Nyström IngRid Nyström AB

"TACK ännu ett år för ett fantastiskt verktyg och hjälp!"

Lena Evil Konsult & Redovisning

"Är ständigt imponerad av hur ni fortsätter att utveckla tjänsten - jag vet hur mycket arbete som brukar ligga bakom en väldesignad webbtjänst och ni har verkligen lyckats, bra jobbat!"

Conor Foley CMF Invecta AB

"Vill bara säga att, Ni är bäst, räddaren i nöden och sedan så enkelt att hantera. Är så glad att jag fann Er sida tidigare."

Anneli Johansson Lars Tyrfors Byggnads Aktiebolag

Så här fungerar det

Om tjänsten

Färdig årsredovisning och deklaration

När alla uppgifter är ifyllda är det bara att lämna in årsredovisningen till Bolagsverket och deklarationen till Skatteverket (även SRU-filer). Båda kan ändras och skrivas ut hur många gånger som helst, även efter betalning.

Enkelt att använda

För över informationen från ditt ekonomisystem via SIE-fil, våra direktkopplingar eller registrera den manuellt. Varje steg förklaras. Fyll bara i fälten på skärmen så blir resultatet en korrekt årsredovisning och deklaration.

Helt digitalt - inga papper

Vi erbjuder elektroniska underskrifter av årsredovisningen och digital inlämning direkt till Bolagsverket. Du behöver inte skriva ut ett enda papper. Självklart kan du välja att skriva ut om du vill.

Inga beräkningsfel

Alla uppgifter som kan räknas fram hanteras automatiskt av systemet. Du behöver alltså inte oroa dig för att du har räknat fel.

Mindre arbete kommande år

Eftersom vi sparar alla uppgifter behöver du inte fylla i dem igen nästa år. Vi för automatiskt över dem till nästa årsredovisning.

Molnbaserat - Inga program

Allting görs och sparas direkt i tjänsten. Du behöver inte tänka på installationer, uppdateringar eller backuper och du når ditt arbete överallt.

Sätt igång direkt och
var klar på 15 minuter!

Prova direkt

Du förbinder dig inte till något

Pris

Hur fungerar priserna/betalningen?
Jobbar du på byrå eller ekonomiavdelning?

1 årsredovisning

1490 kr
per årsredovisning

 • Deklaration ingår i priset
 •  
 • Totalt pris: 1490 kr

5 årsredovisningar

1100 kr
per årsredovisning

 • Deklaration ingår i priset
 • Ingen tidsbegränsning*
 • Totalt pris: 5500 kr

10 årsredovisningar

880 kr
per årsredovisning

 • Deklaration ingår i priset
 • Ingen tidsbegränsning*
 • Totalt pris: 8800 kr

* Köper du fler än en årsredovisning på en gång kan de användas för flera företag och/eller under flera år. Det finns ingen begränsad giltighetstid.

Elektroniska underskrifter

Årsredovisning Online har stöd för elektroniska underskrifter med BankID.

Läs mer

Digital inlämning

Årsredovisning Online är kopplat till Bolagsverkets tjänst för digital inlämning av årsredovisning.

Läs mer

Digital revisionsberättelse

Du kan bjuda in din revisor som då kan granska årsredovisningen och upprätta sin revisionsberättelse digitalt.

Läs mer

Allt det här ingår i priset

 • Årsredovisning för aktiebolag enligt K2-regelverket
 • Support per telefon, chat eller epost
 • Digital inlämning av inkomstdeklaration 2
 • Digital inlämning av årsredovisningen
 • Elektroniska underskrifter av årsredovisningen
 • Skatteberäkning
 • Bolagsstämmoprotokoll
 • Digital revisionsberättelse om företaget har revisor