Natural numbers, nästa generations redovisningsbyrå med hållbarheten i fokus

Att göra skillnad och förenkla vardagen med en nära kommunikation och enkla processer, självklart helt digitalt och med hållbarhet i fokus. Det är grunden i nystartade redovisningsbyrån Natural Numbers i Stockholm.

"Årsredovisning Online passar vårt koncept med enkla och smidiga lösningar åt kunden"

Grundaren och delägaren Tintti Dahlin hittade direkt den perfekta lösningen för att upprätta årsredovisningar åt sina kunder, Årsredovisning Online.

"Den inbyggda begränsningen är den stora fördelen. Här finns bara det du verkligen behöver och allt annat onödigt som många andra program ofta har är bortskalat."

För Tintti Dahlin och företagets kunder är det en självklarhet med enkla och smidiga lösningar utan någon pappershantering, oavsett vilken hjälp kunden behöver. Idén till att starta en egen redovisningsbyrå fick han som butiksbiträde i en liten brödbutik i Vasastan i Stockholm. Han förundrades över hur mycket tid hans chef spenderade på krångligt och omständigt pappersarbete som egentligen inte hade något med bröd att göra.

"Vi tror att hållbarhetsmål och traditionella ekonomiska mål går hand i hand, det gäller även små företag. Det kunderna uppskattar mest är att vi lägger mycket tid på att kommunicera med dom, att visa att vi är intresserade av deras verksamhet och utveckling. Många redovisningsbyråer har så fullt upp att kunderna nästan får jaga dom för att få kontakt."

Flera prestigefyllda nomineringar

Trots en start mitt i pandemin för ett år sedan har verksamheten vuxit snabbt och idag har byrån redan ett 70-tal kunder, tre delägare och två anställda. För Tintti och hans team är det viktigt att jobba nära kunden och att se kundens behov.

Och deras sätt att arbeta har redan väckt uppmärksamhet. Natural Numbers nominerades nyligen av branschorganisationen FAR som en av årets framtidsbyråer. Man har även nominerats i Visma Accounting Award för sina personliga, jordnära pedagogiska och mjuka sociala värden.

Så när Tintti Dahlin hittade Årsredovisning Online, som ägs av Vismakoncernen, var den helt i linje med företagets höga krav på enkla och pedagogiska lösningar för kunden. På mindre än ett år har byrån gått från att använda den digitala online-tjänsten åt en handfull kunder till det tredubbla. Och ökningen kommer bara att fortsätta, menar Tintti.

Årsredovisning Online passar många kunder

"Våra kunder är små aktiebolag och mikroföretag som generellt behöver enkla lösningar för sin årsredovisning i K2-regelverket. Dom behöver inte några komplexa lösningar som bara skapar förvirring. Årsredovisning Online innehåller bara det du behöver som litet aktiebolag och inget annat. Allt övrigt är bortskalat och det gör att det är väldigt enkelt och säkert att använda."

En stor vinst med att jobba i Årsredovisning Online är enligt honom tidsbesparingen. En annan stor vinst är att inte behöva vara beroende av att bara vissa personer på byrån kan jobba i systemet.

"Vem som helst av oss kan gå in och jobba från vilken dator som helst i och med att det är molnbaserat. Och du behöver inte ha lång erfarenhet av ekonomi eller redovisning. Årsredovisning Online är ett väldigt enkelt redskap även för våra unga nyanställda som kommer direkt från skolan utan någon egentlig erfarenhet."

Ingen premiumgrej för snabb support

Enligt honom är det lätt att klicka sig runt i programmet, det är väldigt pedagogiskt uppbyggt och du blir guidad med enkla frågor för att verktyget ska välja de avsnitt som måste finnas med. Eftersom du hela tiden checkar av att du har gjort rätt i olika steg är allt också väldigt säkert - det blir rätt helt enkelt.

Skulle det mot förmodan dyka upp någon fråga eller något problem så är lösningen aldrig långt borta. Tintti Dahlin och hans kollegor på Natural Numbers är imponerade av Årsredovisning Onlines snabba och kompetenta support.

"De har en väldigt bra support och man behöver inte ha någon premiumgrej för att få snabbare svar som många kundtjänster har idag. Här får du alltid snabbt svar på dina frågor och alla är väldigt kompetenta och tillmötesgående."

Om Årsredovisning Online

Årsredovisning Online hjälper dig med både skatteberäkning, inkomstdeklaration och årsredovisning.

Skapa gärna ett konto. Det kostar inget att testa och du förbinder dig inte till något.

Liknande artiklar

Digital inlämning av årsredovisning
Elektroniska underskrifter
Digitala original
Revisor och digital revisionsberättelse
Effektivisera arbetet i Årsredovisning Online
Hur gör jag om jag har min bokföring i Bokio?
Hur gör jag om jag har min bokföring i Dooer?
Hur gör jag om jag har min bokföring i WREBIT?
Strömblad Ekonomi

Alla artiklar