Vi hjälper dig

Vi startade med att bygga tjänsten åt oss själva då alla grundarna har egna aktiebolag. Vi har hela tiden förbättrat stort som smått utifrån våra kunders behov och önskemål. Resultatet är en uppskattad gör-det-själv-tjänst med pedagogiska guider, omfattande kontroller och massor med hjälp på vägen.

"Det här kan vara det bästa som hänt mig som nystartad företagare. Det var så enkelt att förstå allt, och utbildade mig. Supernöjd, och ska definitivt använda denna tjänst även i framtiden!"

Sebastian Arenram Studio Arenram AB

"Vilken fantastisk tjänst! Helt plötsligt blev bokslutet "a walk in the park". Tydliga instruktioner, enkelt upplagt, dessutom lärorikt. På köpet får man även hjälp med dom första verifikationerna på nästa bokföringsår. Stor Tack!"

Anders Blom Hodells Dryck AB

"Det här var den bästa tjänst jag använt! Det har ni gjort riktigt bra. Fantastiskt pedagogiskt och enkelt. Jag kommer rekommendera er sida till alla jag känner."

Janina Lind Engebe AB

Sätt igång direkt och
var klar på 15 minuter!

Prova direkt

Du förbinder dig inte till något

Grym support

Supporten har alltid varit väldigt viktig för oss, ett ovärderligt tillfälle att få möta kunder, hjälpa kunder och lära oss mer om vad vi kan förbättra i vår tjänst. Som kund kan du välja att chatta, mejla eller ringa till oss.

"Älskar programmet! Tack för en TOPPENPRODUKT med GOD support."

Rodika Klinge AB R&A Klinge

"Väldigt bra tjänst helt enkelt! På ett smidigt och enkelt sätt skapade jag min första årsredovisning och nästa år blir det förstås ännu lättare. Bra kundservice också!"

Göran Lindholm Biddler AB

"Vill också bara passa på att tacka för ett superbra program och väldigt bra support! Tycker det fungerar kanon!!"

Carina Blixt Håkan Blixt Ensemble AB

Chatta

Chatt med våra experter hittar du längst ned till höger! Klicka på pratbubblan för att komma igång.

Mejla

Nå våra experter direkt på kontakt@arsredovisning-online.se.

Ring

På telefon kan vi hjälpa dig med enklare frågor.

08‑5500 4347 Våra telefontider är helgfria vardagar 08:00 - 17:00

En massa bra information för egenföretagare

I vår process att lyckas som egna företagare och bygga tjänsten har vi hela tiden fått möjligheten att lära oss en massa nya spännande saker. Saker som vi tror att även andra kan ha nytta av.

Vi har därför lagt en hel del tid på att förpacka den kunskapen i artiklar som på ett pedagogiskt sätt förmedlar det vi lärt oss.

Här kan du läsa artiklar om

Tillbaka