Årsredovisning Online Sverige AB är skapat av entreprenörer för entreprenörer. Vi är ett litet mjukvarubolag baserat i Stockholm. Sedan år 2020 är vi även en del av Visma koncernen.

Varför skapade vi Årsredovisning Online?

Årsredovisning Online grundades med ambitionen att underlätta arbetet kring bokslut och årsredovisningar för Sveriges alla företagare. Efter att ha testat olika lösningar, från redovisningsbyrå till mallar i Excel eller Word insåg vi på Årsredovisning Online att arbetet med årsredovisning måste gå att göra enklare och lättare.

Därför skapades Årsredovisning Online, med ambitionen att underlätta arbetet med årsredovisning för Sveriges alla företagare.

Vad går tjänsten ut på?

Varje år ska alla aktiebolag lämna en årsredovisning till Bolagsverket. Årsredovisningen måste uppfylla vissa krav och följa regelverk (t.ex. K2) som då och då genomgår förändringar. Varje år måste man även lämna in en inkomstdeklaration för företaget (Inkomstdeklaration 2), även där sker vissa förändringar i reglerna med jämna mellanrum.

Tanken bakom Årsredovisning Online är att i första hand hjälpa dig som har ett mindre aktiebolag att skapa en årsredovisning som godkänns av Bolagsverket. Vi håller koll på regelverken så att du slipper!

Det är även ett ökande antal redovisningsbyråer som upptäckt hur enkelt och smidigt det är att ta fram och lämna in årsredovisningen med hjälp av oss.

Vad tycker vi är det bästa med Årsredovisning Online?

Det blir rätt

Vi har koll på K2-regelverket. Vår tjänst håller reda på allt och ser till att årsredovisningen blir komplett och godkänd av Bolagsverket.

Det är enkelt

Du får hela tiden hjälp med vad som skall fyllas i. Du kan vara klar om 15 minuter, och du kan lämna in årsredovisningen digitalt, direkt till Bolagsverket.

Vi hjälper dig

Chatta, mejla kontakt@arsredovisning-online.se eller ring på 08‑5500 4347. Vi finns alltid tillgängliga under kontorstid, och ofta även andra tider. Vi hjälper gärna till!

Tillbaka

Om Årsredovisning Online

Årsredovisning Online hjälper dig med både skatteberäkning, inkomstdeklaration och årsredovisning.

Skapa gärna ett konto. Det kostar inget att testa och du förbinder dig inte till något.