Vilka är det som skapat, byggt och kontinuerligt utvecklar tjänsten?

Vi som står bakom Årsredovisning Online Sverige AB är Mirendo AB och vi är baserade i Stockholm. Årsredovisning Online Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Mirendo AB.

Varför skapade vi Årsredovisning Online?

Vi byggde den i första hand åt oss själva. Vi äger och har ägt flera små aktiebolag. När det blev dags att göra våra första bokslut och årsredovisningar så fick vi upp ögonen för att det fanns ett problem som väntade på att bli löst. Vi testade olika lösningar, från redovisningsbyrå till mallar i Excel eller Word, men kände att det här borde gå att göra enklare och bättre.

Vad går tjänsten ut på?

Varje år ska alla aktiebolag lämna en årsredovisning till Bolagsverket. Årsredovisningen måste uppfylla vissa krav och följa regelverk (t.ex. K2) som då och då genomgår förändringar. Varje år måste man även lämna in en inkomstdeklaration för företaget (Inkomstdeklaration 2), även där sker vissa förändringar i reglerna med jämna mellanrum.

Tanken bakom Årsredovisning Online är att i första hand hjälpa dig som har ett mindre aktiebolag att skapa en årsredovisning som godkänns av Bolagsverket. Vi håller koll på regelverken så att du slipper!

Det är även ett ökande antal redovisningsbyråer som upptäckt hur enkelt och smidigt det är att ta fram och lämna in årsredovisningen med hjälp av oss.

Vad tycker vi är det bästa med Årsredovisning Online?

Det blir rätt

Vi har koll på K2-regelverket. Vår tjänst håller reda på allt och ser till att årsredovisningen blir komplett och godkänd av Bolagsverket.

Det är enkelt

Du får hela tiden hjälp med vad som skall fyllas i. Du kan vara klar om 15 minuter, och du kan lämna in årsredovisningen digitalt, direkt till Bolagsverket.

Vi hjälper dig

Chatta, mejla kontakt@arsredovisning-online.se eller ring på 08‑5500 4347. Vi finns alltid tillgängliga under kontorstid, och ofta även andra tider. Vi hjälper gärna till!

Tillbaka

Om Årsredovisning Online

Årsredovisning Online hjälper dig med både skatteberäkning, inkomstdeklaration och årsredovisning.

Skapa gärna ett konto. Det kostar inget att testa och du förbinder dig inte till något.