ÅRSREDOVISNING FÖR FORTNOX

Bokför du i Fortnox? Behöver du skapa en årsredovisning åt ditt aktiebolag? Gör det själv och var klar på 15 minuter. Spara tusentals kronor!

"JAG ÄR SUPERNÖJD!!! Vilket toppenverktyg! Ni anar inte hur glad jag är som hittade Årsredovisning-Online. Fantastiskt, enkelt och lätthanterligt samt lätt förklarat med dialogrutorna! TACK TACK TACK!" Vasastans Rent & Service AB.

Det kostar ingenting
förrän du är helt färdig!
Inkomstdeklaration 2 och
skatteberäkning ingår i priset!
Prova gratis
1280 kr / årsredovisning med deklaration
Se här för mängdrabatt

Vad våra kunder säger

"Vill bara tacka för en superbra tjänst! Så snygg och enkel att använda. Jag kommer verkligen att rekommendera den till andra." Therese - Robert Ericsson Consulting AB.

"Detta är fantastiskt. Kombination Bokio och Årsredovisning är rent häpnadsväckande. Vilken service! :)" Nadia Hansen - Nadia Hansen AB.

"Tack för denna fantastiska tjänst som gör livet lite enklare för sådana ekonomiskt inkompetenta personer som jag." Fredrik Westmark - Northshine AB.

"Jag är just färdig med min årsredovisning. Tjänsten var lätt att att använda, bra "dialogrutor" med hjälp. Tjänsten kan jag varmt rekommendera!" Patrick Jacobsen - Fåglasång AB.

Så här fungerar det

Vägen mot en färdig årsredovisning är snabb och enkel:

 1. Skapa konto här. Du behöver inte ladda ner någon programvara.
 2. Läs in dina bokföringsupgifter med Fortnox-kopplingen eller via SIE-fil
 3. Fyll i allmänna uppgifter om företaget, såsom styrelseledamöter och en kort beskrivning av verksamheten
 4. Om du inte redan bokfört skatt på årets resultat så får du hjälp att beräkna den. Skatteberäkningen är också grunden för Inkomstdeklaration 2.
 5. Fyll i noter. Tjänsten avgör automatiskt vilka noter som måste fyllas i utifrån din resultat- och balansräkning. Du behöver inte själv hålla reda på vad som krävs.
 6. Betala
 7. Ladda ner
  • En årsredovisning som är färdig att skickas till Bolagsverket
  • Inkomstdeklaration 2, antingen som en PDF som kan postas till Skatteverket eller i form av SRU-filer som kan överföras digitalt.
  • Bolagsstämmoprotokoll, om du har behov av det

Skapa din
årsredovisning med
uppgifter från Fortnox

Prova gratis

Du förbinder dig inte till något

Pris

Du kan välja att betala för varje årsredovisning med deklaration separat, och det är vad de flesta av våra kunder gör. Om du ska göra många erbjuder vi mängdrabatter. Det fungerar så att du förbetalar för 5 eller 10 stycken årsredovisning med deklaration, och därefter "avräknar" varje gång du är färdig och vill lämna in en ny årsredovisning med deklaration.

1 årsredovisning

1280 kr
per årsredovisning

 • Deklaration ingår i priset
 •  
 • Totalt pris: 1280 kr

5 årsredovisningar

900 kr
per årsredovisning

 • Deklaration ingår i priset
 • Ingen tidsbegränsning*
 • Totalt pris: 4500 kr

10 årsredovisningar

700 kr
per årsredovisning

 • Deklaration ingår i priset
 • Ingen tidsbegränsning*
 • Totalt pris: 7000 kr

* Köper du fler än en årsredovisning på en gång kan de användas för flera företag och/eller under flera år. Det finns ingen begränsad giltighetstid.

Jobbar du på redovisningsbyrå eller ekonomiavdelning? Klicka här för mer information.